Извън работно време

С оглед на напрегнато ни ежедневие и осъзнавайки, че голяма част от жителите на София  работят до 17 часа, Нотариалната кантора на нотариус Мирослава Димова – Савова работи до 18ч. всеки работен ден.

Кантората предлага възможност на своите клиенти, след предварителна уговорка, да осъществят среща и в събота и неделя, както и в работно време да се извърши посещение на адрес, посочен от клиента, когато важни причини налагат това.

Какво означава това?

Работното време на кантората е до 18 часа от понеделник до петък включително. Може да осъществите контакт с нас в рамките на работното време в една от следните форми:

на телефони 02/950 – 81 – 93  и  0888/44 – 11 – 04

както и на  е-мейл : legal@dir.bg или notarius621@abv.bg

Каква работа може да се извърши извън работно време?

Изготвянето и нотариална заверка на договори за покупко – продажба на МПС, договори за замяна и дарение на МПС; различни пълномощни, включително пълномощно за продажба на недвижим имот, за продажба на МПС, за получаване на пенсия и други; декларация за припознаване на дете, декларация – съгласие за пътуване на дете в чужбина, други декларации; договори за наем, договори за заем, както и всякакви други документи, неподлежащи на вписване в Агенция по вписванията.

Може ли да  се осъществи среща  в събота, неделя и празнични дни?

Да. Ограниченията са единствено наложени от закона и чисто човешката възможност за присъствие.

Къде се намира кантората?

гр.София,

бул.“ Евлоги и Христо Георгиеви“ № 61, ет.2 /първи надпартерен/

Подробна и интерактивна карта на адреса на кантората ТУК

Извън работно време 3.06/5 от 64 гласа